top of page

Jobba med oss

Hos oss på i-fix event får du ett mycket spännande och varierande jobb med stor flexibilitet. Du registrerar dig enkelt och erbjuds sedan arbetspass på olika typer av evenemang och väljer själv när du kan och vill jobba genom att tacka ja eller nej till respektive arbetspass.

Arbetsuppgifterna är många och består framförallt av att bygga och riva scen och produktion (ljud, ljus, video) men det finns även möjlighet att jobba som runner (chaufför) och mycket annat, beroende på din tidigare erfarenhet. Vänligen notera: För att jobba med oss behöver du vara 18+ år och ha ett giltigt svenskt personnummer.

Vad innebär jobbet?

Som scenpersonal jobbar du med in- och utlastning av utrustning och material till scenen och övrig produktion. Till viss mån hjälper du även produktionen med att montera upp och ner. Arbetet är fysiskt och varierat – observera att det förekommer tunga lyft.

Q&A

 

Q: Vilka evenemang får jag möjlighet att jobba på?

A: Allt från små spelningar till stora konserter, lager, mässor & utställningar, Vi har event över hela Sverige av alla typer och storlekar.

Q: Vad krävs av dig?

A: Du bör tycka det är roligt att röra på sig och vara av god fysik för att klara av att utföra arbetet på ett hälsosamt sätt. Det krävs både flexibilitet och snabbhet, men även styrka för att klara av de tunga lyft som förekommer. Du bör även vara stresstålig. Det är ofta högt tempo vid både in- och utlast!

 

Q: Hur långa är arbetspassen? Vad är det för arbetstider?

A: Som scenpersonal jobbar du varierande arbetstider det kan vara allt ifrån Heldag, kväll till nattpass. Det går därför oftast utmärkt att kombinera med t.ex. studier.

 

Q: Behöver jag någon utrustning?

A: Bekväma mörka (helst svarta) arbetskläder som du kan röra dig i. Tänk på att jobbet oftast är inomhus men kan ibland vara utomhus (du blir isf informerad om detta), det är ditt ansvar att klä dig utefter dessa förutsättningar, oavsett årstid. Se till att alltid ha bekväma och säkra skor, samt ett par smidiga arbetshandskar.

 

Q: Får jag använda mobilen under arbetstid?

A: Nej, mobiltelefonen är inte ett arbetsverktyg och ska inte användas under arbetstid. Har du rast får du använda den med sunt förnuft.

bottom of page