top of page

Jobba med oss

Hos oss på i-fix event får du ett mycket spännande och varierande jobb med stor flexibilitet. Du registrerar dig enkelt och erbjuds sedan arbetspass på olika typer av evenemang och väljer själv när du kan och vill jobba genom att tacka ja eller nej till respektive arbetspass.

Arbetsuppgifterna är många och består framförallt av att ge utmärkt service som värdinna, värd, ambassadör för samplingsaktiviteter och butiksdemonstrationer och mässor,  garderobiär, servitör eller servitris.men det finns även möjlighet att jobba som teamledare, runner (chaufför) och mycket annat, beroende på din tidigare erfarenhet.

Vänligen notera: För att jobba med oss behöver du ha ett giltigt svenskt personnummer.

 • Vad innebär jobbet som Eventpersonal?
  Som eventpersonal jobbar du bla. som värdinna/värd eller ambassadör för gäster eller besökare på uppdrag av företaget du representerar. Det kan röra sig om festivaler, konserter, mässor, eller lansering av en ny produkt eller varumärke. Arbetsuppgifter kan innefatta att svara på vissa allmänna frågor angående företaget eller dess produkter, hjälpa människor genom att leda dem till sina platser, demonstrera en ny produkt och annat relaterat ansvar.
 • Vilka event får jag möjlighet att jobba på ?
  Allt från lanseringar av en ny produkt eller varumärke till stora festivaler! Vi har event över hela Sverige av alla typer och storlekar.
 • Vad krävs av mig?
  Vi lägger stor vikt på personlighet och social kompetens då vi alltid jobbar i teams samt att du har snabb inlärningsförmåga. Vi söker dig som Är en servicestjärna som älskar att leverera service i världsklass Är social, utåtriktad och har lätt för att ta kontakt med människor Har en positiv och ödmjuk attityd Är flexibel och prestigelös Gillar att jobba i team och att ständigt utvecklas Har en annan huvudsaklig sysselsättning (studier, annat arbete etc.) Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
 • Vad är det för arbetstider?
  Vi erbjuder arbetspass heldagar, kvällar och helger. Det går därför oftast utmärkt att kombinera med t.ex. heltidstjänst, deltid eller studier.
 • I vilka städer kan jag jobba?
  Majoriteten av våra jobbtillfällen är i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi är even verksamma i mindre städer runtom i landet. Vi åker även med på turné tillsammans med våra kunder både i Sverige Norge och Danmark.
 • Vad behöver jag för kläder?
  Vi står alltid för överdel T-shirt eller skjorta. Du står alltid för underdel byxor, kjol och skor Det är viktigt att du har bekväma kläder som du kan röra dig i. Tänk på att jobbet oftast både är inomhus och utomhus och det är ditt ansvar att klä dig utefter dessa förutsättningar, oavsett årstid. Se till att alltid ha bekväma skor.
 • Får jag använda mobil under arbetstid?
  Nej, Pga din och andras säkerhet så får du inte använda mobilen under arbetstid. Mobiltelefonen är inte ett arbetsverktyg och ska inte användas under arbetstid. Har du rast får du använda den med sunt förnuft.
 • Hur ansöker jag?
  Det är enkelt! Registrera ditt intresse på länken och var noga med att fylla i alla uppgifter korrekt, så hör vi av oss till dig. Därefter blir du inbjuden på en utav våra rekryteringsträffar där du får genomgå en introduktionskurs. När du har blivit bokad på ditt första arbetspass får du information av ansvarig om tidpunkt och plats för samling och vad som gäller för eventet.
 • När kan jag ansöka
  Vi rekryterar löpande, året om. Välkommen att registrera ditt intresse här. //i-fix event
bottom of page